fbpx

Ulemper med kunstige tenner

DMDL-tannbehandlingen i Kristiansand bruker ulike metoder for å gjenopprette tapte tannfragmenter, men de fleste pasienter anbefales av tannlegene å ta hensyn til extensions. Dette forklares av en rekke fordeler med prosedyren:

1. Et bredt utvalg av teknologier og materialer som lar deg velge den optimale løsningen for hver person og gjenopprette både for- og baktennene.

2. Høy estetikk av resultatet.

3. Restaureringen berører ikke de nærliggende (sunne) enhetene, øker ikke tyggebelastningen, dvs. beskytter tannsettet mot akselerert slitasje og ødeleggelse.

4. Minimalt traume med erfaring fra DMDL-leger: vevet i munnhulen leges raskt uten å forårsake betydelig ubehag for pasienten.

5. Materialer som brukes under forlengelse er slitesterke, estetiske, endrer ikke farge og styrke under bruk.

Det er ingen slike alvorlige ulemper ved prosedyren. Alt avhenger av kvaliteten på materialene som DMDL-tannlegen vil bruke til tannforstørrelse, på erfaringen og profesjonaliteten til legen selv. En tann kan vare i ca 5 år, en annen i mer enn 20. For noen kan den brytes ned etter noen måneder. Alt avhenger av en rekke subjektive faktorer. Det er også verdt å merke seg at forholdet til pasienten spiller en stor rolle i dette. Det er nødvendig å følge en bestemt diett, den restaurerte tannen skal ikke oppleve uvedkommende belastninger, etc. Ved kraftig støt eller annen mekanisk støt kan tannen splittes igjen og delvis kollapse.

På en eller annen måte, selv om tannen etter 5 eller 10 år vil bryte ned igjen, med en rettidig henvisning til en DMDL-lege, vil kristne kunne få gjenopprettingsprosedyren utført igjen. Det er uansett bedre og økonomisk billigere enn tannproteser.

Hvorfor velge DMDL?

Rask hjelp

Hos oss får du hurtig oppfølging og akutt tannlegehjelp

Trygt og behagelig

Vi gjør alt for at behandlingen din skal være trygg og behagelig – selv om du har tannlegeskrekk

Høy kompetanse

Våre autoriserte tannleger har lang erfaring og bred kunnskap

Langsiktig helse

Vårt mål er at du skal være frisk og smertefri, ikke bare til neste undersøkelse, men hele livet

Klinikkens åpningstider

Man - Fre

08:00 til 16:00

Lør - Søn

10:00 til 13:00

Ring på forhånd for avtale

Tannlegevakt

24/7

Avtal time i dag

Kontakt oss

© 2023
© 2023