Krone

En tannkrone er en nøyaktig etterligning av en ekte tann – både med tanke på utseende og egenskaper. Tannkroner installeres når halvparten eller mer av en tann blir ødelagt. Installer protesen på sement, pinner, tannimplantater. Vår tannlege velger fargen på materialet etter en grundig vurdering for at det skal se naturlig og fint ut, og slik at tannkronen skal føye seg helt inn i resten av tannrekken. Materialer for fremstilling av tannkroner er zirkoniumdioksid, metall, kompositter og keramikk.

Hvilke tannkroner bruker vi?

Vi bruker bare tannkroner med de beste estetiske, funksjonelle og holdbare egenskaper, for eksempel zirkoniumdioksid på tenner som skal tåle tygging. Disse kronene er modellert og produsert ved hjelp av dataprogrammer med høy presisjon på toppmoderne utstyr.

Vi bruker også kroner som aldri gir allergiske reaksjoner. Disse er biokompatible materialer som gull, zirkoniumdioksid og kompositter.

Når det gjelder fortenner, vil tannlegen vurdere materialene fra et estetisk synspunkt og muligheten for å velge en farge for tannemaljen. De beste alternativene er keramiske kroner og zirkonium-proteser.

Meld deg på en konsultasjon

 

 

Ring eller bestill time online

Kontakt oss

Du gjør en avtale

eller

Ring oss: 940 99 933

Klinikkens åpningstider:

Man – Fre 08:00 til 20:00

Lør – Søn 10:00 til 13:00