fbpx

Tannbehandlinger

Ising

Ising i tennene, eller overfølsomhet i tennene, er en kortvarig, smertefull reaksjon på kulde og varme.

Kirurgi

Kirurgisk tannbehandling omfatter alle typer kirurgisk behandling av mykt og hardt vev i munnhulen.

Krone

En tannkrone er en nøyaktig etterligning av en ekte tann – både med tanke på utseende og egenskaper.

Rens

Rengjøring av tenner innebærer å fjerne myk og hard plakk fra tannemaljen ved hjelp av profesjonelle metoder og spesialutstyr.

DMDL Tannlege tilbyr tannbehandlinger som:

 

Bedøvelse
Fasetter
Fylling
Ising
Kirurgi
Krone
Pasientundersøkelse
Proteser & Gebiss
Rens
Rotfylling
Tannbleking
Tannkjøttbetennelse
Tannlegeskrekk

I DMDL tannklinikk i Kristiansand finner du et koselig behagelig miljø, en vennlig atmosfære, innovative metoder for smertefri og, viktigst av alt, service av høy kvalitet med garanti. Det profesjonelle tannlegesenteret «DMDL» venter på sine klienter og anbefaler å ikke utsette besøket i tilfelle problemer, selv i den første fasen. Da blir behandlingen mye raskere, enklere og billigere.

Separat er det verdt å fremheve retningen for pediatrisk tannbehandling. Profil tannleger som spesialiserer seg på levering av tannhelsetjenester for behandling av melketenner til de minste pasientene og tenner som ennå ikke har dannet seg, har fullt ut spesifikk kunnskap og metoder, bruker bare materialer og behandlingsregimer anbefalt for en bestemt alder.

Selv med et overfladisk blikk kan du forstå at prispolitikken til en klinikk som tilbyr tannlegetjenester på høyt nivå ved bruk av avanserte behandlingsmetoder er ganske demokratisk. Pris for våre tjenester her.

Kontakt oss

© 2023
© 2023