DMDL Tannlege

Tannlege for oss er både en kunst og vårt kall, vårt liv og dets mening. Tannlegeyrket er favorittjobben vår. Hvert vakre smil fra våre pasienter, hver mulighet til å gjøre livet ditt lykkeligere og bedre gjør oss bedre og lykkeligere.

Nøkkelen til et sunt og vakkert smil er rettidig oppdagelse av tannsykdommer og deres behandling. Det anbefales å besøke en tannlege for forebyggende formål minst en gang i året. Bare med en slik ansvarlig tilnærming vil det være mulig å eliminere årsaken til patologien, og ikke konsekvensene.

Moderne tannbehandling tilbyr mange tjenester, teknikker som lar deg raskt og effektivt diagnostisere og behandle sykdommer i tenner og tannkjøtt. Klinikken er utstyrt med alt nødvendig for komfortabel og effektiv behandling.

Mange har sikkert hørt om den fantastiske effekten av botulinumtoksin i kosmetikk og behandling av migrene, men få vet at moderne medisin bruker dette stoffet til å behandle tannsykdommer som tanngnissing.

Du kan få utført alle typer tannbehandling, samt rutinemessige kontroller hos oss.

TANNLEGE
Dmitrij Chaustovic

Dmitrij Chaustovic er en dyktig, kvalitetsbevisst og ansvarlig tannlege. Han er styreleder og allmenntannlege ved DMDL tannlegevakt & tannlegeklinikk. Dmitrij snakker norsk, engelsk, ukrainsk og russisk, og forstår litt polsk og litauisk. Han er autorisert tannlege med mange ulike etterutdanningskurs, og er medlem av Den norske tannlegeforening.

Dmitrij kommer opprinnelig fra Ukraina, og fullførte sin utdannelse som tannlege i 2011 ved Vinnitsa National Pirogov Memorial Medical University i Ukraina. I 2011 startet han privat praksis i Litauen, før han flyttet til Norge i 2013. Fra 2013 til 2018 jobbet han i den offentlige tannhelsetjenesten på Vestlandet (Gaupne, Sogndal, Førde), og fra 2018 til september 2020 ved den offentlige tannhelsetjenesten tjeneste i Agder (Rona, Vågsbygd, Vennesla tannklinikk). Fra 2020 til juli 2022 har han jobbet i privat praksis i Kristiansand, og har også erfaring fra tannavdelingen ved sykehuset. I 2022 åpnet han sin egen tannklinikk.

Dmitrij har bred kunnskap og om forebygging og behandling av sykdom i munnhulen, inkludert infeksjoner i tenner og tannkjøtt, avansert rotbehandling, rotfylling, midlertidig fylling av rotkanaler og instrumentell behandling ved bruk av ultralydapparater. Han utfører også estetiske behandlinger som tannbleking, restaurering av alle tenner med kompositter av lysdiffusjon og dobbel herding, skallfiner og så videre.

Hvordan er en pasients time hos DMDL?

Tannlegebesøket starter med en omfattende konsultasjon med røntgen, tannsjekk og diagnose før behandlingsplan lages. Dmitrij har bred erfaring med ulike tilstander og behandlinger for alt fra enkle til komplekse situasjoner, alt fra forebygging og reparasjon av eksisterende tenner til å lage nye kroner, proteser og andre og komplekse ortopediske behandlinger. Dimitrij tilpasser behandlingen til pasientens behov og gir effektiv, nøyaktig og grundig behandling.

Tannbehandlingene inkluderer også komplekse ortopediske ferdigheter, inkludert faste proteser, zirkoniumproteser (finer, kroner, finér), implantatproteser av forskjellige systemer, fabrikasjon av midlertidige kroner, avtagbare proteser, helt avtagbare proteser, helt eller delvis avtagbare proteser – for å nevne noen.