fbpx

Soneterapi (akupunktur)

Akupunktur er en effektiv behandlingsteknikk, erfaringen som går tilbake til en fjern fortid. Moderne studier har bekreftet effektiviteten av metoden i behandlingen av en rekke sykdommer, avslørt og forbedret virkningsmekanismen, og selve prosedyren fikk et nytt navn – akupunktur.

Effektiviteten til metoden er basert på stimulering av spesielle punkter på menneskekroppen med små nåler. Totalt er det mer enn 300 slike punkter på menneskekroppen, men omtrent hundre brukes oftest.

Du kan alltid kontakte Tannlege Kristiansand og få profesjonell tannbehandling.

Som et resultat av irritasjon oppstår en refleksrespons: blodsirkulasjonen øker, både i det behandlede området (lokal blodsirkulasjon forbedres), og i andre organer, gjennom en fjern effekt. I tillegg forårsaker akupunktur refleksavspenning av spastiske muskler, som ofte brukes til å lindre smerter, som er forårsaket av spasmer.

Forbedret blodsirkulasjon gir god næring til celler og vev som trenger det. Hvis pasienten samtidig gjennomgår medikamentell behandling, forsterker refleksterapi effekten av legemidler. For å forsterke effekten av akupunktur kan termiske og elektriske effekter på de behandlede punktene legges til.

Prosedyren utføres med sterile engangsnåler, og kroppsområdet som skal behandles desinfiseres både før og etter prosedyren for å utelukke selv den minste mulighet for infeksjon.

Hvorfor velge DMDL?

Rask hjelp

Hos oss får du hurtig oppfølging og akutt tannlegehjelp

Trygt og behagelig

Vi gjør alt for at behandlingen din skal være trygg og behagelig – selv om du har tannlegeskrekk

Høy kompetanse

Våre autoriserte tannleger har lang erfaring og bred kunnskap

Langsiktig helse

Vårt mål er at du skal være frisk og smertefri, ikke bare til neste undersøkelse, men hele livet

Klinikkens åpningstider

Man - Fre

08:00 til 16:00

Lør - Søn

10:00 til 13:00

Ring på forhånd for avtale

Tannlegevakt

24/7

Avtal time i dag

Kontakt oss

© 2023
© 2023