fbpx

Om ulike metoder for tannrestaurering.

Gjenoppretting av en tann lar deg fullstendig returnere den til sitt naturlige, vakre utseende og full funksjonalitet ved hjelp av ulike tannteknikker og materialer.

Du kan gjenopprette en ødelagt eller manglende tann på DMDL-tannklinikken i Kristiansand, våre leger nærmer seg individuelt løse problemer av enhver kompleksitet og velger den mest effektive metoden for hver pasient.

De mest populære metodene for tannrestaurering

1. Gjenopprette en tann ved hjelp av en restaurering

Restaurering er ideell for å gjenopprette integriteten til en ødelagt krone, hvis den ikke er skadet med mer enn 50%, hjelper denne teknikken også med å gjenopprette emaljen til et vakkert utseende, fjerne sprekker og fliser fra den.

Restaureringen utføres ved hjelp av fotopolymerer og glassionomersement, legen påfører materialene lag for lag og tørker dem med en spesiell lampe. Ved ett tannlegebesøk kan to tannenheter restaureres.

2. Fanegjenoppretting.

Et innlegg er en individuelt laget dental mikroprotese, som er installert på ødeleggelsesområdet for å fullt ut gjenopprette anatomisk integritet og full funksjonalitet. Restaurering med tapper er egnet når tyggekronen er ødelagt med bare 50 %.

3. Bruk av finér.

Finer er tynne keramiske overlegg på overflaten av kronen som kan skjule visuelle emaljefeil, redusere mellomrom og gjøre smilet ditt vakkert og strålende.

Finér er ikke helt usynlige, ser naturlig og naturlig ut, installeres av DMDL-tannleger i de fleste tilfeller på tennene i smileområdet. De er laget av individuelle avstøpninger, tett festet ved hjelp av et komposittmateriale.

4. Restaurering av en ødelagt tann – ved hjelp av proteser

Protetikk er en teknikk som lar deg gjenopprette selv en fullstendig ødelagt eller ødelagt tann. Avhengig av det kliniske tilfellet, kan DMDL-tannlegen tilby proteser ved bruk av metallkeramiske eller zirkoniumkroner.

5. Restaurering av tapt tann – ved implantasjon

Implantasjon brukes til å gjenopprette en manglende tann. Prosedyren kan utføres samtidig med tannekstraksjon (i ett besøk til tannlegen), eller etter at tannkjøttet er fullstendig grodd.

Implantasjon er den mest pålitelige og lengste metoden for restaurering av tapte tannenheter, det er en mulighet til å spise godt og trygt smile, le, leve fullt og komfortabelt.

6. I fravær av en stor del av tennene – avtagbare proteser og ikke-avtakbare

Selv om du mangler de fleste av tennene, vil tannleger ved DMDL-klinikken hjelpe deg med å løse dette problemet med proteser. Avtakbare eller faste proteser kan brukes til å gjenopprette et stort antall tenner.

Hvorfor velge DMDL?

Rask hjelp

Hos oss får du hurtig oppfølging og akutt tannlegehjelp

Trygt og behagelig

Vi gjør alt for at behandlingen din skal være trygg og behagelig – selv om du har tannlegeskrekk

Høy kompetanse

Våre autoriserte tannleger har lang erfaring og bred kunnskap

Langsiktig helse

Vårt mål er at du skal være frisk og smertefri, ikke bare til neste undersøkelse, men hele livet

Klinikkens åpningstider

Man - Fre

08:00 til 16:00

Lør - Søn

10:00 til 13:00

Ring på forhånd for avtale

Tannlegevakt

24/7

Avtal time i dag

Kontakt oss

© 2023
© 2023