fbpx

Implantatoverlevelse – hvorfor er det så viktig og hva er garantiene?

Hos DMDL tannlege kan du installere tannimplantater for en liten pris på kortest mulig tid. Men implantasjonen av implantatet er hovedfaktoren som bestemmer suksessen til tannimplantasjonen. Denne prosedyren er svært kostbar, og i tilfelle implantatavvisning kan re-implantasjon være umulig. Hvilke garantier kan implantologene ved DMDL-klinikken i Kristiansand gi oss?

Som statistikk viser, er den vanlige implantasjonsraten 95-97%. De beste tannklinikkene garanterer en prosentandel på 99 %. Den beste – 99,4%. Det er ingen garantier over dette tallet. Implantasjonen av implantatet er virkelig ekstremt viktig. Tross alt truer avvisningen av implantatet utviklingen av peri-implantitt med slike symptomer som skarp smerte, hevelse, blødning, purulent betennelse. DMDL tannlegen advarer alltid om slike konsekvenser for pasienten. Behandling av den inflammatoriske prosessen kan vare lenge.

Hva avhenger garantien for implantatoverlevelse? Først av alt, fra kvaliteten på selve implantatet. Moderne implantater er laget av titan. Det er et bioinert materiale som praktisk talt ikke avvises av beinvev. Det er imidlertid en nyanse. Oftest er implantater laget av rent titan, og hvis de er laget av en titanlegering. Jo høyere innhold av titan i legeringen, jo høyere garanti for implantasjon av implantatet. Prisen på implantatet er imidlertid også høyere. Så det første er prisen på implantatet og omdømmet til produksjonsselskapet. Tannimplantater er delt inn i tre priskategorier – høyere, middels og økonomisk. Følgelig er resultatene av implantering av implantatene også forskjellige.

Deretter bør du være spesielt oppmerksom på å velge en klinikk og en kirurg. Mye, om ikke alt, avhenger av spesialistens kvalifikasjoner under tannimplantasjon. DMDL-tannleger i Kristiansand er ekte fagfolk som kan garantere resultater og minimale konsekvenser for pasienten. Det er nødvendig å nøyaktig estimere mengden benvev, den optimale prosedyren for sinusløfting (benvevstransplantasjon), velge implantattype korrekt og utføre hele prosedyren feilfritt. Tannlegenes feil er hovedårsaken til å avvise implantater.

Du kan alltid kontakte DMDL Tannlege Kristiansand og få profesjonell tannbehandling.

Hvorfor velge DMDL?

Rask hjelp

Hos oss får du hurtig oppfølging og akutt tannlegehjelp

Trygt og behagelig

Vi gjør alt for at behandlingen din skal være trygg og behagelig – selv om du har tannlegeskrekk

Høy kompetanse

Våre autoriserte tannleger har lang erfaring og bred kunnskap

Langsiktig helse

Vårt mål er at du skal være frisk og smertefri, ikke bare til neste undersøkelse, men hele livet

Klinikkens åpningstider

Man - Fre

08:00 til 16:00

Lør - Søn

10:00 til 13:00

Ring på forhånd for avtale

Tannlegevakt

24/7

Avtal time i dag

Kontakt oss

© 2023
© 2023