fbpx

Hvorfor bruke tanntråd?

Tanntråd eller tanntråd er et av de beste munnhygieneverktøyene, og har vært ufortjent i skyggen av tannbørsten i lang tid. Det er en sterk tråd laget av høyfaste fibre viklet på en spesiell spole: en trådsnelle er plassert i en spesiell kasse, hvorfra tanntråden fjernes etter behov.

En viktig nyanse – en tanntråd for rengjøring av tenner er et engangsverktøy. Ved bruksintensjon river forbrukeren av et lite stykke fiber, mens spolen med resten av viklingen forblir i et beskyttet etui. Dette sikrer renheten til materialet.

Du kan alltid kontakte Tannlege Kristiansand og få profesjonell tannbehandling.

Tanntråd kan være kunstig (nylon, teflon alternativer) og naturlig (silketråd). De mest populære, ifølge dental statistikk, er nylonprodukter. De er sterkere enn silketråder, men ikke så dyre som teflon-tråder.

Både silke og teflon tanntråd har flere viktige parametere. I henhold til formen på seksjonen er trådene flate og avrundede. Den flate versjonen anbefales for høykvalitets rengjøring av trange mellomrom. En avrundet tråd kan velges av folk som har et imponerende gap mellom elementene i tannsettet.

Tanntråd kommer i form av en spole, som allerede er nevnt ovenfor. Du kan også finne et hygieneprodukt i form av en «holder». I dette tilfellet tilbys tråden i separate deler, klar til bruk.

Produsenter tilbyr tanntråd alternativer slik at hver produsent kan velge et produkt som vil være mest praktisk å bruke. Hvis du er i tvil, kontakt tannlegen din.

For personer som tar opp et instrument for første gang, og som ikke har noen defekter, sykdommer i munnhulen, er en tynn tråd med flat seksjon og voksimpregnering egnet. Voksing vil tillate deg å mestre midlet uten å skade det myke vevet i munnen. Og når spolen går tom, kan tanntråd kjøpes, vokset. Det er ikke like glatt som voksmotstykket og har utmerkede rengjøringsegenskaper.

I nærvær av sykdommer i tenner og tannkjøtt for valg av tanntråd, kontakt tannlegen ved neste besøk. Spesialisten vil hjelpe deg med å velge et verktøy og fortelle deg hvordan du bruker tanntråd.

Hvorfor velge DMDL?

Rask hjelp

Hos oss får du hurtig oppfølging og akutt tannlegehjelp

Trygt og behagelig

Vi gjør alt for at behandlingen din skal være trygg og behagelig – selv om du har tannlegeskrekk

Høy kompetanse

Våre autoriserte tannleger har lang erfaring og bred kunnskap

Langsiktig helse

Vårt mål er at du skal være frisk og smertefri, ikke bare til neste undersøkelse, men hele livet

Klinikkens åpningstider

Man - Fre

08:00 til 16:00

Lør - Søn

10:00 til 13:00

Ring på forhånd for avtale

Tannlegevakt

24/7

Avtal time i dag

Kontakt oss

© 2023
© 2023