fbpx

Hva er forskjellen mellom tannbleking og rengjøring?

Pasienter av DMDL-tannbehandling i Kristiansand er ofte misfornøyde med resultatene etter å ha gjennomgått profesjonell tannrens. Dette skyldes feil forventninger til prosedyren. Noen ganger, på grunn av mangel på informasjon, vet ikke klientene forskjellen mellom tannbleking og tannrengjøring og hvilke konsekvenser de kan ha.

Profesjonell tannrens.

DMDL-tannleger mener at denne manipulasjonen bør anbefales til alle pasienter som søker. Tross alt, i tillegg til å forbedre de estetiske egenskapene til tannbehandlingen, utfører den en forebyggende funksjon. Under profesjonell tannrens fjerner legen myke og harde avleiringer fra overflaten av emaljen.

Sistnevnte inkluderer tannstein, som negativt påvirker helsen og bevaring av tenner. Den består av knuste matpartikler, kalsiumsalter og mikroorganismer. På grunn av tannstein kommer det en lukt fra munnhulen, tannkjøttet lider, og patogene bakterier fortsetter å formere seg. I tillegg er det de harde avleiringene som er den delen av tannoverflaten som er utsatt for maksimal flekker ved spising. Spor forblir på tannstein etter inntak av ulike drikkevarer (te, kaffe, etc.) og planteprodukter (bær, grønnsaker, frukt).

Under profesjonell tannrengjøring av DMDL fjernes disse patologiske avleiringene. Dette skjer ikke ved bruk av blekende tannkremer eller strips. Det er viktig å huske at etter rengjøring blir fargen på emaljen naturlig, men spesialisert bleking utføres ikke under denne prosedyren. Derfor vil smilet ditt være annerledes enn det du ser på bilder av skuespillere og politikere.

TANNBLEKNING.

Ofte utføres denne prosedyren hjemme. Imidlertid besøker de fleste pasienter estetiske tannlegeklinikker for dette. Når det gjelder en medisinsk institusjon, tilbyr leger forskjellige metoder for bleking. I noen av dem brukes blekemidler og spesielle enheter, som gir en eller annen fysisk effekt:

– lysstråling;

– kappa, laget individuelt;

– laserbleking;

– Ultralydutstyr.

Kliniske metoder innen DMDL-tannbehandling vil garantert føre til positive estetiske endringer. Men dette kan også oppnås med riktig bruk av husholdningsblekemidler. Valget av den optimale eksponeringsmetoden gjøres av legen. Hvis du bestemte deg for selvbleking, avhengig av det valgte middelet, kan du se effekten etter noen dager eller noen uker.

Tannblekingsstrimler er spesielt praktiske og effektive. DMDL-spesialister anbefaler også å bruke tannkrem og blekingsgeler. Whitening blyanter er også mye brukt. Det er best å utføre terapi med flere midler under veiledning av en erfaren tannlege. Dette vil hjelpe deg å opprettholde helsen din og bli eieren av et strålende smil så snart som mulig.

Du kan alltid kontakte DMDL Tannlege Kristiansand og få profesjonell tannbehandling.

Hvorfor velge DMDL?

Rask hjelp

Hos oss får du hurtig oppfølging og akutt tannlegehjelp

Trygt og behagelig

Vi gjør alt for at behandlingen din skal være trygg og behagelig – selv om du har tannlegeskrekk

Høy kompetanse

Våre autoriserte tannleger har lang erfaring og bred kunnskap

Langsiktig helse

Vårt mål er at du skal være frisk og smertefri, ikke bare til neste undersøkelse, men hele livet

Klinikkens åpningstider

Man - Fre

08:00 til 16:00

Lør - Søn

10:00 til 13:00

Ring på forhånd for avtale

Tannlegevakt

24/7

Avtal time i dag

Kontakt oss

© 2023
© 2023