fbpx

Hva betaler vi tannlegen for?

Gratis tannbehandling har lenge vært en saga blott. Hvem er klar til å ta en risiko og gå tilbake til tannbehandling, som i USSR? Sementtetninger på skoler og fabrikker, skumle stoler, mangel på bedøvelse og mye mer. Det er gratis, men du vil ikke føle mindre frykt.

Hva kan pasienten få gratis? Billig og sint kanskje?

I det moderne liv betaler vi mye, og tannlegetjenester er intet unntak. Og dette bidrar til utvikling av handelsforbindelser overalt.

Jeg vil gjerne analysere dette og formidle en mening, hvorfor arbeidet til en tannlege ofte ikke er verdt fem øre.

La oss starte med det grunnleggende, å betale for sitt eget arbeid er rettferdig: hvem ville jobbe av ren altruistisk entusiasme? Hver av oss trenger å forsørge en familie. Merk at hvert tannlegekontor beregner individuelle servicepriser. Tannlegetjenester i de sentrale delene av byen er dermed ofte beregnet til å være én prosent dyrere enn i soveplasser.

La oss fortsette, hva annet trenger du jern, foruten tannlegen, som behandler deg? Det er riktig, ulike forbruksmaterialer, verktøy, enheter. Dette er generelt alt legen bør bruke under din undersøkelse, behandling, forebygging osv. Og la oss ikke glemme kvaliteten på materialene i tannklinikken. De fleste er forsikret og prøver å kjøpe produkter fra anerkjente merker og firmaer innen tannbehandling i Norge.

Så hva betaler vi en moderne og konvensjonell tannlege for?

I en tid med gründervirksomhet faller innkjøp av materialer (hygienisk, forsegling, smertestillende, etc.) på hver klinikk individuelt. Selv statlige institusjoner er intet unntak, og må finne potensielle leverandører og betale regninger som er vanskelig å nevne i det hele tatt.

Resultatet av en stor kostnad for prisen på tjenesten avhenger også av behovet for å betale leie for lokalene. For sentrum er det mange ganger dyrere.

Det er derfor du må betale for arbeidet til en tannlege hvor som helst.

Husker du nå hele arsenalet til en lege som behandler tenner? Et stort antall brukte enheter og verktøy, som oftest er engangs.

Kostnaden for selv den enkleste operasjonen inkluderer kostnadene for bedøvelsesmidler, klemmer, desinfeksjonsmidler, tetningsmidler, beskyttelsesmidler og andre materialer. Ingen har kansellert alt dette, og hver pasient venter på reell behandling fra en lege.

Som pasienter venter vi på maksimalt resultat av behandlingen: når vi legger en fylling – den skal tjene i årevis, når vi legger implantat – venter vi på god tilpasning, levetid og utholdenhet. I dag må private klinikker bruke de nyeste steriliseringsapparatene, som koster det samme som en vanlig bil.

DMDL-tannbehandling sikrer at behandling og diagnostisering av tannsykdommer ikke bare er på høyeste nivå, men også til en kostnad av prosedyrer som er mye lavere enn ved naboklinikker i regionen. Derfor vil et besøk til oss definitivt være hyggelig fra ethvert synspunkt.

Du kan alltid kontakte DMDL Tannlege Kristiansand og få profesjonell tannbehandling.

Hvorfor velge DMDL?

Rask hjelp

Hos oss får du hurtig oppfølging og akutt tannlegehjelp

Trygt og behagelig

Vi gjør alt for at behandlingen din skal være trygg og behagelig – selv om du har tannlegeskrekk

Høy kompetanse

Våre autoriserte tannleger har lang erfaring og bred kunnskap

Langsiktig helse

Vårt mål er at du skal være frisk og smertefri, ikke bare til neste undersøkelse, men hele livet

Klinikkens åpningstider

Man - Fre

08:00 til 16:00

Lør - Søn

10:00 til 13:00

Ring på forhånd for avtale

Tannlegevakt

24/7

Avtal time i dag

Kontakt oss

© 2023
© 2023