fbpx

Behandling av tanncyste uten kirurgi.

Behandling av en tanncyste i DMDL-tannbehandling er ikke bare mulig med en operativ metode. Nylig kan utmerkede resultater oppnås med terapeutiske metoder. Selvfølgelig er denne tilnærmingen mer skånsom for munnhulen, og også mindre stressende for personen som helhet.

Men det er negative aspekter, medisinsk behandling av en tanncyste kan være veldig lang, og ingen vil gi deg en 100% garanti. Prosessen er ganske enkel, DMDL-tannlegen kommer til cysten med et såkalt lokkemiddel. Først bores den skadede tannen og rotkanalene renses. Det er gjennom ham at alt «dårlig» kan lekke ut.

Kanalene vaskes grundig ut med desinfiserende løsninger, og antimikrobielle medisiner som ødelegger skallet til selve cysten. Dette er slutten av den første fasen, og den andre kommer bare når det cystiske hulrommet er fullstendig renset for skadede celler og mikrober.

Deretter er det nødvendig å fylle hulrommet med en spesiell pasta som fremmer veksten av sunt beinvev. Etter endt settes forseglingen og ventetiden begynner. Omtrent seks måneder senere blir det tatt røntgen ved DMDL-tannlegen i Kristiansand, hvis det ikke er cyste, så var behandlingen vellykket. Ved å bruke denne metoden kan du bli kvitt denne sykdommen i 70% av tilfellene.

Metodene for å behandle en tanncyste slutter ikke der. Den andre, ikke mindre populær, er depoforese, hvis hovedtrekk er muligheten for å redde alle tannrotkanaler fra infeksjon. Essensen er ganske enkel, et spesielt medikament introduseres i den borede kanalen – medisinsk kalsiumhydroksid. En svak elektrisk strøm tilføres, og den begynner å trenge inn på alle steder som er utilgjengelige for boret, dette gjelder selve cysten. Som et resultat blir alle mikrober ødelagt. Etter tre økter installeres en forsegling i DMDL-klinikken, som medikamentkalsiumhydroksid forblir. Hun fortsetter behandlingen.

Denne metoden lar deg bli kvitt cysten i 95% av tilfellene. Det er også en ulempe, ikke overalt har spesialutstyr, som et resultat, høy etterspørsel, og derfor prisen.

Hvorfor velge DMDL?

Rask hjelp

Hos oss får du hurtig oppfølging og akutt tannlegehjelp

Trygt og behagelig

Vi gjør alt for at behandlingen din skal være trygg og behagelig – selv om du har tannlegeskrekk

Høy kompetanse

Våre autoriserte tannleger har lang erfaring og bred kunnskap

Langsiktig helse

Vårt mål er at du skal være frisk og smertefri, ikke bare til neste undersøkelse, men hele livet

Klinikkens åpningstider

Man - Fre

08:00 til 16:00

Lør - Søn

10:00 til 13:00

Ring på forhånd for avtale

Tannlegevakt

24/7

Avtal time i dag

Kontakt oss

© 2023
© 2023